Мис Лято преживя страховит кошмар в софийска градинка, Спешна помощ не праща линейка (СНИМКА 18+)

Хъски е разкъсал лявата ръка на най-известната носителка на Мис Лято – Алина Дуарте. Това се ожали самата тя във „Фейсбук“, публикувайки снимка на бинтованата си ръка, от която се виждат кървящи рани, пише в. „Телеграф“.

Инцидентът станал по време на разходка с нейното куче Шпак в столичен парк в близост до дома й. Хъскито първо е нападнало Шпак.

„Започва да му къса ушите, Шпек изплака и тогава хванах за нашийника хъскито, а то се извъртя и ме захапа, стискайки 10-ина секунди. В общи линии ми проби ръката“, разказа блондинката. Тя уточни, че няма счупена кост или скъсано сухожилие, но се притеснява да не стане инфекция.

„Имам нужда да знам, че утре ръката няма да ми я ампутират вследствие на гангрена. Другото е търпимо“, добави Алина.

На път за „Пирогов“ красавицата припаднала цели два пъти. Добре, че по това време с нея е бил Владимир Иванов от Сатиричния театър.

„Проблемът беше после. Като припаднах, Влади се обади на 112 и като им обясни какво е станало и че в момента лежа на тревата, диспечeрката отговори, че нямали кола да ми пратят от спешното“, разказа още пострадалата. Тя моли нейна приятелка да не казва за инцидента на майка й.

„Ако ми види ръката, ще припадне. Ако й кажа – ще иска да види и ще се притеснява и плаче“, пише още Алина.