Тя взе малка смес и четката си за зъби и почисти носа си! Черните точки изчезнаха, а кожата й направо светна (Видео)

Ако внимателно се грижите за кожата си и четете и се интересувате, вече трябва да сте наясно за значението на здравата кожа.

Акнето и запушените пори са знак, който показва, че нещо не е наред с начина, по който Вие се грижите за Вашата кожа.

Почистване на кожата дълбоко, всеки един ден е много важно, ако искате да премахнете всяко несъвършенство. Важно е да се знае, това, което е добро и това, което е лошо за Вашата кожа.

В следващия текст ще разберете метод, който ще Ви помогне да запазите Вашите пори чисти, а методът изисква само 3 компонента и четка за зъби.

Ще имате нужда от:

чиста, неизползвана четка за зъби 1 супена лъжица паста за зъби 1 супена лъжица бакпулвер малко топла вода

Метод за почистване:

Почистете кожата си Първо измийте лицето си и след това да използвате кърпа, напоена с топла вода, за да се затоплят всички участъци на кожата, където имате черни точки. Това ще отвори порите.

Направете микса:

Изсипете бакпулвер, вода и паста за зъби в купа и ги смесете заедно.

Нанесете маската:

Сега вземете пастата и я намажете щедро на областите, в които имате черни точки.

Използвайте четката за зъби за масаж на пастата в порите. Много е важно, да се уверите, че четката е много чиста, преди да я използвате за тази стъпка. Когато сте натъркали пастата обилно, нека престои така за около една минута. Сега можете да я избършете с помощта на кърпа, но трябва да бъде мека, защото кожата Ви ще бъде много чувствителна в този момент.

За да завършите почистване на порите, просто изплакнете останалата част от пастата с топла вода. Резултатът ще Ви изненада! Кожата Ви никога няма да е била толкова чиста.

Гледайте това видео, за да видите всички стъпки: