Начало ТОП Статии Безумици с палави учителки: Пияната Дарина замъкнала абитуриента в тоалетната, ченгета заловиха...

Безумици с палави учителки: Пияната Дарина замъкнала абитуриента в тоалетната, ченгета заловиха три пияни даскалици в столицата!

Дарина Димова стана най-известния преподавател в страната, след като на 24 май показа отлични умения по мръсни танци в компанията на шкембест младеж. Тя обаче не е първият такъв случай.

Повод за джамбурето бил абитуриентският бал на ученици от Харманли и Свиленград в популярния местен хотелски комплекс „Приказките”, собственост на небезизвестния Митко Пайнера. 58-годишната дама смело се разкършила на танцувалната площадка, а чупките й в кръста буквално кипнали кръвта на момче, което решило да й прави компания. Така двамата мятали салфетки, потели тела под ритъма на огнена чалга, докато нещата съвсем не загрубели, пише „Уикенд“.

Младежът съблякъл ризата си и я метнал между масите. Дарина кършела снага и с език описвала неприлични движения по мъжкото достойнство на танцьора, който видимо бил превъзбуден от уменията на съвременната просветителка. За да покачи градусите на атмосферата диджеят тутакси сменил фолка с вечен хит на Джо Кокър. Тогава Димова захапала една роза в устата и еротиката продължила с пълна пара.

Зрелостниците напуснали дансинга, за да могат да наблюдават изпълненията на разгонената двойка. Снимали клипчета, подвиквали, че нещата излизат извън контрол, но вулгарното шоу продължавало… Ако се вярва на мълвата, финалът бил в близката тоалетна, където само може да се предполага какво точно се е случило… Имало и записи как момчето й кавалерствало до WC-то, но не и от действията им вътре в него.

„Дарина Димова я видях за първи път във вихъра на живота. Тя си е купонджийка, иначе не е лоша жена. Винаги е добре облечена и за своите почти 60 години изглежда много добре. Обича да ходи по ресторанти, има доста приятели и местните я уважават. Знаят я в цялата Хасковска област. Не винаги е работила като учителка, била е и продавачка. Вероятно е дошла да празнува Деня на просветата,  отпуснала е с 2-3 питие за загрявка, а после просто се е черпила, без да брои чашите. Няма как да забравим абитуриентския си бал, благодарение на нея. Не очаквах, че ще пълзи по пода, но толкова артистично го направи, че сякаш бе част от шоу програма. Жалко, че персоналът й направи забележка, и жалко че се намери съученик, който да качи клипчето във фейсбук.

Сега за нея са говорят много работи, но трябва да я щадим, защото има семейство. Жалко, че са я принудили да си подаде молба за напускане. Всички пият и случаят й едва ли е изключение”, коментира завършващ хасковски средношколец.

Преди години преподавателката по немски език в 130 СОУ Илияна Иванова нашумя, след катовлезе пияна в час при петокласници. Госпожата била усмихната до ушите, започнала да пее песни, да танцува и да си повдига полата. Тя въобще не съобразила, че влиза в час по химия и прекъсва своя колежка, която се чудела как деликатно да я извади от ситуация. Тогава Иванова също напусна работа, макар че целият учителски колектив, заедно с учениците, се обявиха в нейна защита. Оказа се, че жената сама се грижи за трите си деца. Живеели бедно, в изключително мизерни условия и разчитайки само на даскалската й заплата. Имала и немалко лични проблеми, които се отразявали зле на психиката й, лежала в психодиспансер, но подобрение на състоянието й не настъпвало.

Срещу Иванова дори бе повдигнато дело за дребно хулиганство, което столичната прокуратура прекратила, защото счела, че танците на госпожата не са хулиганство. Преди това обаче Илияна се опитала да сложи край на живота, тъпчейки се с антидепресанти и наливайки се с огромно количество алкохол…

Пиян физкултурник от столична елитна гимназия също е извеждан с белезници от работното си място, заради галене по дупето на десетокласничка. Развеселеният преподавател говорел неприлични думи, показвал с пръсти, какво иска да прави и канел ученички на обяд след часовете. За да се спаси от униформените, започнал да се катери по шведска стена, за да не го достигнат. Градусите обаче му пречели да развива темпо и още в началото се строполил на пода…

Полицейската сводка показва, че по време на баловете в столичния квартал „Младост 3” учителка с над 3 промила алкохол в кръвта катастрофира почти пред дома си. Пред полицаите госпожата заявила, че се е направила коктейл от мастика, водка и бира. 55-годишната Катя  К.разяснила, че и било забавно, защото чувала едно: „Бум, бум, бум” от удара на колите, в които успяла да се блъсне. Преди да бъде качена в патрулката, жената крещяла: „Я ме пуснете веднага, че ще ви набия всичките”. Проверката установила, че просветителката карала автомобил, без да има шофьорска книжка от почти 20 години – период, за който не била направила нито едно нарушение. На децата пък преподавала български език и литература от 34 години и всички с радост присъствали в часовете й.

В ранните часове на 25 май 60-годишна учителка по изобразително изкуство също била спряна за проверка. Тя отказала да „духа” и крещейки, брояла от едно до дванадесет в ушите на униформените.

error: Content is protected !!