Запомнете тази Рецепта! Хората масово я споделят-Лекарство срещу рак – хиляди хора са се излекували с него!

Лекарят Рудолф Бройс посочва в своята книга “ The Breuss Cancer Cure “ как с този метод е излекувал над 45 000 души от рак и левкемия .

Рецепта:

55% червен корен цвекло, 300 мл 20% моркови, 100 мл 20% корен от целина, 100 мл 3% суров картоф, от 10 до 30 мл, опция 2% от черна ряпа, от 10 до 30 мл

След като направите сока, трябва да го прецедите с цетка или тензух, защото все още са останали власинки от зеленчуците. Те се усвояват лошо, а и биха биха подхранвали раковия тумор.

(Ако сте използвали сокоизстисквачка може би няма нужда да прецеждате сока. – от блога) Ракът се храни само от твърди храни и за това, 42 дни трябва да сте само на сок и чай. Туморът ще умре и човек може да продължи да живее. По време на лечението, може да загубите от пет до петнадесет килограма, но пациентът се чувства добре. Сам съм провел този курс и никога не съм бил толкова работоспособен, както по времето на лечението.

Добре е да пиете сока няколко дни пред да започнете лечението, за да привикнете. За нормалният живот е необходимо да пиете от 1/8 до ¼ литра на ден, но можете да достигнете доза от ½ литра. Не гълтайте веднага сместа, а я задръжте в устата. Освен това, можете да пиете, от време на време, сок от кисело зеле, тъй като е много полезен.

Картофите не са задължителни с изключение при рак на черния дроб, където те играят важна роля. Ако в състава на сока не фигурира картофът, Бройс съветва между приемите да се пие настойка от картофени кори. Няколко дни преди гладуването, Бройс препоръчва да се пие четвърт литър от сместа, за да свикне болният с вкуса й. Много е важно да се използват и специланите настойки от билки, способстващи възстановяването на обмяната на веществата.

Курсът завършва със специален чай за бъбреци, заедно с настойки от градински чай и здравец. Бройс препоръчва и настойка от невен, известен, между другото, много отдавна, като средство против рак.  Тази терапия може да се направи с домашно приготвени сокове. Не пийте повече от половин литър на ден от този коктейл с цвекло, моркови, целина, корени, черни репички и картофи. Сокът трябва да се прецежда, за да няма твърди частици.

Освен тези сокове може да се приема сок от една ябълка, лимонов сок с вода, и сок от кисело зеле, но малко.  Преди да започнете лечението опитайте с 1/4 литър сок на ден с нормалното хранене. Приемайте този сок с лъжица, за да не се поглъща веднага, за да може да се стимулира отделянето на слюнка. След 30 до 60 минути по-късно приемете две чаши топъл билков чай от жълт кантарион, мента (Mentha piperata) и маточина (Melissa Officinalis).

След още 30 до 60 минути приемете малко зеленчуков сок. Петнадесет до 30 минути по-късно още една глътка зеленчуков сок. Трябва да приемате по малко зеленчуков сок 10 до 15 пъти през цялата сутрин, само когато чувствате, че се нуждаете. Този,който е провел курса правилно, губи малко от теглото си.  Начинът на проведете лението е следният:

– Рано сутрин бавно изпийте половин чаша хладък чай за бъбреци.  – След половин час една до две чашки топла настойка от градински чай с жълт кантарион, маточина и мента.

– След още 30-60 минути, изпийте на малки глъдки сок, като не го гълтате веднага, а го дръжте малко в устата си! – – След 15-30 минути-отново глъдки зеленчуков сок.  Пийте само тогава, когато имате желание. В първата половина от деня отпийте 10-15 глъдки. В промеждутъка между приема на сок отново настойка от градински чай, като вече го пиете хладък и колкото поискате. Не употребявайте захар!