Начало Новините днес Крадци-неудачници правят истинско шоу по време на обир (ВИДЕО)

Крадци-неудачници правят истинско шоу по време на обир (ВИДЕО)

Канадската полиция публикува видео, на което е запечатан уникалният момент, в който двама неудачници се опитват да извършат въоръжен обир.

 

На кадрите се вижда как през нощта на 23 май двама неизвестни се опитват да застрелят човек в мюсюлмански дрехи на пуста улица. Един от нападателите в бяла спортна дреха и сиви кецове невъзмутимо се приближава до човека и се прицелва в главата му. По щастлива случайност обаче до изстрел не се стига, нападателят скрива оръжието и рязко се отдалечава. Жертвата на грабителя така и не разбира, че по чудо е избегнала смъртта.

После, осем минути след първото нападение, същите престъпници с оръжието преследват друг пешеходец. Той се оказал по-малко късметлия от първия – побягва в подлез, а преследващият го престъпник в бяла дреха стреля в гърба му, след това побягва.

Раненият е откаран в местна болница, животът му е вън от опасност.

Четири дни по-късно патрул задържал четирима заподозрени в близост до мястото, където е заснето видеото в района на Риджмънт парк. Четирима млади хора на възраст от 18 до 22 години се опитвали да избягат от полицията с автомобил, направили няколко катастрофи и едва не прегазили неколцина пешеходци. В колата им открили два пистолета. Полицаите призовават и други жертви на уличен обир да се обадят.

error: Content is protected !!