Приятелка на загиналата „Мисис Свят” с покъртителни разкрития за последните дни на ослепителната красавица

Няколко дни преди фаталната катастрофа в Киргизстан, тазгодишната носителка на титлата „Мисис Свят” Сания Шакирова е получила предложение за брак. Това съобщи в социалната мрежа приятелката й Асол Молдокматова.
“Преди 3 дни тя ми писа, че нейният приятел й е направил предложение да се омъжи за него и й подарил 101 рози. Той е бил заедно с нея в колата”, пише съкрушената жена.

Освен това, по време на фотосесия, Шакирова случайно загубила пръстена, който Абраам Русо й подарил. След това младата жена започнала да се притеснява, че може да се случи нещо лошо.

По думите на Молдокматова, през последния месец красавицата опитвала да общува с всички и не спирала да се наслаждава на живота, сякаш предчувствала трагедията.

Преди време двете били в Париж, за да гледат ревю на руския моделиер Вячеслав Зайцев. Във Франция Шакирова се радвала на всичко ново. „Качи се на върха на Айфеловата кула и стоя там цели три часа. Все едно усещаше, че трябва да се наслади на гледката като за последно”, добавя Асол.

Припомняме, че Сания Шакирова загина при автомобилна катастрофа на 2 юни. Шофьорът на таксито, в което тя пътувала, се забил в стена на мюсюлманско гробище. Красавицата издъхнала на място, а водачът на колата и спътникът й са откарани в  болница.