Скандали и селски циркове след финалите: „Капките“ се разцепиха, от „Хелс Китчън“ се обиждат като каруцари, а Мастършефовете не се поглеждат

Желанието за победа успя да скара участниците в трите най-популярни телевизионни формата – ‚Хелс Китчън“, „Като две капки вода“ и „Мастършеф“. Най-много обиди заваляха в Адската кухня, а заформилият се над печките скандал се прехвърли в таен чат между играчите. Финалистката във формата Нина Малакова нападна колегата си Божидар и неговата приятелка.
„А ти контакти с мене имала ли си, че да знаеш каква съм, или ти вярваш на другите какво говорят? А, извинявай, но той не винаги е прав, нали… Намеси децата ми и ти… Ти също имаш дете, нали-какъв пример му даваш? Но аз няма да ти падна на нивото ти и да те обиждам или да намесвам децата. Всъщност ще го направя-защо пък да ти мълча… Ще попитам какъв пример дава майка им, живеейки с пърдящ нон-стоп неандерталец, бивш наркоман. А, забравих, че вие си пиете заедно, даже ти пиеш много повече от него“,пише Нина на годеницата на Божидар. Нина е нападала и останалите играчи, но вече в таен чат.

А ето какво й отговори Божидар:

„Не се прави на добра душа, че си по-страшен боклук и от мен. И дали съм наркоман– Ха-ха, не че нещо, но някои от твоите най-близки хора, които са до теб, са по големи наркомани от мен“.

След финала на „Капките“, от който Славин си тръгна като победител, останалите участници се разделиха и отпразнуваха края поотделно. Финалистът Константин събра най-близките си приятели от продукцията в своята дискотека, а останалите празнуваха с Халваджиян. Най-интересно е, че победителят Славин не бе забелязан на нито едно от двете партита.

32-годишният пожарникар от Бургас Станислав Райчев стана победител в шоуто „Матършеф“. Той бе избран от триото Андре Токоев, Петър Михалчев и Лео Бианки. След края на играта бившите учасници са прекратили отношенията си. Антирецепурното момиче на „Мастър шеф“ Ася Дюлгерова сподели пред „Телеграф“, че е близки отношения в предаването са липсвали. „Всеки гледаше в своята паничка. Индивидуалната игра рядко ражда големи победители“, казва тя.