Бившият секссимвол Ричард Гиър показа новата си съпруга и обясни защо сега се чувства „най-щастливият човек във Вселената“ (СНИМКИ)

Ричард Гиър заяви, че е „най-щастливият човек във вселената“, след като се оженил за третата си съпруга Алехандра Силва през април. 68-годишният актьор от култовия филм „Хубава жена“ се свърза официално в брак с 35-годишната испанска активистка Алехандра Силва на церемония, вдъхновена от индийците, в ранчото на Гиър извън Ню Йорк.
В интервю за списание Hello! холивудската звезда казва: „Аз съм най-щастливият човек във Вселената“. „Как мога да не бъда? Аз съм женен за красива жена, която е умна, чувствителна, ангажирана да помага на хората. Тя е забавна, търпелива, която знае как да прощава, тя е страхотен готвач и  прави най-добрите салати в света!

„Алехандра медитира, тя е вегетарианка, изумителна майка, има докосване на ангел и освен това е испанка – земята на царе и кралици, на Сервантес и Бунюел. Не можете да получите нещо по-добро от това. “

Двойката се срещнала в Италия през 2014 г.

Силва е активистка, който ръководи благотворителна организация, чиято цел е да премахне бездомността в Испания.

Това е третият път, когато актьорът застава пред олтара. За първи път той сложи халка на ръката на модела Синди Крауфорд, а години по-късно се ожени за Кери Лоуъл, от която има син.

Настоящата му съпруга Алехандра също е била омъжена – за канадски бизнесмен, от когото също има момче.

Превод и редакция: БЛИЦ


Ричард Гиър и Синдия Крауфорд