Кати пребори рака като просто започна да яде тези храни (СНИМКИ/ТАБЛИЦА)

Науката е всеки ден прави големи крачки в лечението на различни заболявания. И макар че има голям напредък, учените все още не са открили лек за рака. Една жена обаче се е излекувала от това ужасно заболяване, като просто е променила диетата си. Сега тя помага да се образоват другите хора за това как промяната на това, което ядат, може да спаси живота им.

Вероятно си мислите: Тази жена е луда, че е направила това сама. Какво смятат учените? Специалисти от Харвард са направили изследвания и са впечатлени от нейните резултати. Може би в крайна сметка може да има лек за рак в най-близко бъдеще!

Става въпрос за 41 годишната Кати Мидейх-Беро. Тя била диагностицирана с рак на гърдата. Майката на две деца от Уисконсин е подложена на операция, а след това на лъчетерапия и химиотерапия. Въпреки това лекарите ѝ давали само 21 месеца.

Въпреки агресивната медицинска намеса, едва 11 месеца след първоначалната й диагноза лекарите откриват и голям тумор в главата и шията ѝ. Кати продължила лечението, но открила, че то засяга здрави части от тялото й.

„Моите бъбреци се разболяха; черният ми дроб също. Дробовете ми бяха повредени. Сърцето ми беше повредено „, спомня си тя.

Отчаяна, тя започна да търси други алтернативни и естествени методи на лечение. „Казах на моя онколог, че приключвам с лечението, защото по един или друг начин ще умра. И не искам да вървя по този начин.

Кати спря химиотерапията и реши да започне специфична диета, включваща антиангиогенни храни. Тези храни като чесън, боровинки, праз и орехи блокират създаването на кръвоносни съдове, което теоретично спира разпространението на рака.

Прилагайки тази нова диета, Кати и нейните лекари видели промяна. – Лекарите ми казваха: „Уау! Това е интересно „, каза тя.

Кати днес е в ремисия от 13 години; и сега работи с други хора с рак, като ги обучава как да включат списък с храни, за които смята, че имат свойства за борба с рака. „Тя ме учи, че храната е най-добрата форма на лекарство“, казва Пол Бау, един от клиентите й, който се бори с рак на мозъка.

Специалисти от Харвард започнали да провеждат изследвания как естествените методи, които

Кати прилага, могат да помогнат при лечението на рак. Тя вече не се чувства като „луда болна“. Изследователите ще излседват тези пациенти, които са показали невероятни резултати от по-естествените методи за лечение на рак.

Ето и какви храни е добавила Кати в диетата си: