Зрителите не трябваше да разбират за нищо на света! Лора Крумова е аут от ефира, но в Нова телевизия ври и кипи!

Излизането на Лора Крумова в майчинство предизвика напрежение в Нова тв

Оттеглянето на Лора Крумова от ефир предизвика напрежение в предаването „Събуди се“. Там блондинката си партнира с Мира Иванова и двете се редуваха на смени през уикенда.

Когато брюнетката научила за бременността на колежката си, се зарадвала много, че Лора ще преживее за втори път най-великото чувство за една жена.

Но Мира приела тежко решението на шефовете си. Тя не останала никак доволна след като разбрала, че до края на сезона ще върши двойно повече работа. От ръководството на Нова тв й съобщили, че „Събуди се“ остава изцяло в нейни ръце. Тя ще се води предаването сама в двата почивни дни.

Излизането на Лора Крумова в майчинство съвпада с края на сезона – периода, в който всички се чувстват най-изморени и очакват с нетърпение излизането си в отпуск.

До началото на месец август, когато предаването излиза във ваканция, Мира ще води сама. Това е окончателното решение на ръководството на Нова тв, съобщава „Ретро“.

Но за да потушат създалото се напрежение, продуцентите решили да възнаградят тъмнокосата водеща за извънредния труд, който тя ще положи в отсъствието на бременната й колежка.

От началото на септември месец в ефир ще се появи и заместникът на Лора Крумова. Все още не е ясно кой ще седне до Мира Иванова.

Бременната й колежка ще изкара и втората си бременност на каравана в къмпинг „Градина“, където любимият й Сотир всяко лято преподава уроци по сърф.

Още в средата на месец май той пристигнал в „Градина“ и вече очаква Лора заедно със сина им.

Според информацията в медиите, блондинката очаква момиченце.