Нищо чудно, че отсъства толкова често от шоуто. Слави Трифонов иска да го спести на феновете си, но положението на шоумена никак не е розо

Слави Трифонов отсъства често от ефир

При честите отсъствия на Слави Трифонов от ефир най-доверените му хора го заместват. А за зрителите почти винаги остава в тайна причината за липсата му от шоуто.

Често причината за отсъствията му са терапии, на които трябва да се подлага заради здравословните си проблеми. Но напоследък Слави отсъства и заради тежки психологически проблеми.

Шоуменът има проблем с контролирането на гнева и емоциите си. Самият той споделя, че често изпада в странни състояния. Но за съжаления няма силата да ги контролира.

Поредната психологическа криза шоуменът претърпял преди няколко месеца. Той не крие, че е прекарал 35 дни в пълна изолация. През това време стоял затворен у дома и отказвал да контактува дори с най-близките си хора.

Не минава и ден, в който той да не се чуе по няколко пъти с майка си Здравка и сестра си Петя. Но през този тежък период Слави отказвал да контактува дори с тях. През цялото време той стоял затворен на тъмно у дома и гледал картините по стените в огромното му имение.

Поредният емоционален срив шоуменът преживя при загубата на баща си. Но тогава той отсъства само един ден от ефир.

Хората от екипа му не обелиха думичка по въпроса, тъй като знаят, че Слави Трифонов преживява сам болката си и в такива моменти не иска да общува с никой.

В такива моменти учиндолецът търси утеха при бившата си изгора Маги. Когато има проблем, той задължително се отбива в клиниката, която тя отвори с негови средства. Но вече не ги свързва нито любов, нито бизнес отношения. А единствено отношенията пациент-лекар.

Маги е наясно с всички драми и терзания на Дългия, пише „Ретро“.