Начало Новините днес Ужасяващ момент! Отхвърлен мъж застреля любимата си, а след това…. (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Ужасяващ момент! Отхвърлен мъж застреля любимата си, а след това…. (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

24-годишният Пукапонг Читар от Банкок, Тайланд, уби бившата си приятелка Натхария Япрадит точно до студентското й общежитие. След това убиецът легнал до тялото на момичето, прегърнал я и се опитал да се самоубие, но не успял, съобщава „Мирър“.
Както разказва свидетелката на трагичния инцидент, мъжът се опитал да накара Натхария да поговори с него, но тя отказала, след което той я застрелял в гърдите. След това Пукапонг легнал до убитата и поискал до отнеме и своя живот с помощта на пистолета си.

След неуспешния опит за самоубийство мъжът останал  да лежи до тялото на своята бивша възлюблена до пристигането на лекари и полицаи. Момичето било обявено за мъртво на мястото на произшествието, а убиецът спешно бил хоспитализиран. Сега той е в клиниката под охраната на полицаите.

Приятелка на убитото момиче разказала на полицията, че Натхария наскоро се разделила с Пуккапонг след петгодишна връзка.

„Те се познаваха от около пет години, но наскоро започнаха да се карат и Натхария се раздели с него. Тя искаше да прекрати отношенията им “

error: Content is protected !!