Начало Любопитно Мистериозно гигантско НЛО се появи в небето по време на буря (СНИМКА/ВИДЕО)

Мистериозно гигантско НЛО се появи в небето по време на буря (СНИМКА/ВИДЕО)

Американецът Джон Фланаган разказва пред местните издания, че през нощта на 1 юни минавал през град Хънтсвил (щата Алабама) и случайно е станал свидетел на удивително небесно явление, което трудно може да бъде обяснено рационално. Той е сигурен, че е видял гигантско НЛО по време на разразилата се буря.
Американецът казва, че е имало гръмотевична буря и той, движейки се по магистралата с кола, решил да запечата светкавица в небето с камерата на смартфона си. Обаче се случило нещо непредсказуемо. В един момент в тъмното небе се появил мистериозен сребърен диск с огромни размери. Джон незабавно си помислил, че е успял да заснеме неидентифициран летящ обект.

След като се появи в мрежата, видеоклипът провокира разгорещена дискусия сред потребителите. Някои коментатори заявяват, че Фланаган е видял „летящата чиния“ на представители на извънземна цивилизация. Според други това е някакво странно небесно явление. Други са убедени, че Джон е взел за НЛО отражение на предмет в прозореца на колата. И накрая, има и някои скептици, които смятат, че американецът просто иска да ни измами с фалшиво видео. Авторът на клипа заявява, че обвиненията на последните са безпочвени.

Много уфолози, които изучаваха видеото, стигнаха до заключението, че американецът наистина е заснел истинско НЛО. Според тези изследователи, неидентифицираният обект е разположен визуално далеч от стъклото, така че не може да бъде отражение на обекта вътре в салона на колата. Освен това, ако наистина беше отражение, то щеше да се вижда постоянно в прозореца, а не само при светкавици.

По този начин експертите смятат, че в обектива на телефона на очевидеца е попаднало „нещо от друг свят“.

error: Content is protected !!