Циркът в Черешката на тортата продължава! Луна няма спирачки, удари мощно брадвата на Маринела Нордел!

Луна похапна солети в „Черешката на тортата“

Луна оцени уменията на Мариела Нордел в кухнята с двойка. Певицата пак показа характер, или по-скоро инат, и бойкотира Мариела.

Циркът в „Черешката на тортата“ продължава. И докато вчера беше сътворен от Нордел, днес тя беше заместена от Луна.

Луна отново не изневери на себе си и втрещи всички с поведението си. Певицата, която редовно изтъква себе си като най-добра във всичко, накара всички да се съберат на една седалка в лимузината, пратена от предаването.

Дани Петканов, Ивайло Колев и Деси Павлова се нагъчкаха един до друг, за да може Луна спокойно да си почете книжка на другата седалка. „Звездата е изморена от участия и смята да почете малко книжка“, заяви тя и се зачете.

През цялата вечеря у Мариела Нордел Луна не спря да се заяжда с всички и да подхвърля различни обидни коментари към останалите участници в предаването. Тя беше взела със себе си солети и банан и почти не докосна ястията, които Мариела беше приготвила.

Тя се присъедини единствено за десерта, но не пропусна да направи злобен коментар. „Опитах готови ягоди, които всеки може да купи от пазара, с течен шоколад. От вчера съм на сладко“, хапливо отбеляза Луна за десерта на Мариела.

Мариела Нордел се опита да впечатли гостите си с изискани ястия, пише разкрития.ком. Холандски колбаси, шведска салата, тайландска супа, белгийски десерт и ирландска кална торта бяха част от ястията в многостепенното интернационално меню на Нордел. Луна обаче оцени усилията на Мариела със „слаб две“.

Останалите гости приеха обидите отправени от певицата спокойно. „Наркотиците са ти промили мозъка, имаш бели петна“, „Хора, които пият алкохол, ме отвращават. Не искам да съм част от вашето падение“, бяха само част от заядливите думи на певицата, която започна с обидите още от лимузината.