Шофьорът на автобус № 15: Не съм обиждал възрастна жена, отварям всички врати на всяка спирка

След като читател на Trafficnews.bg се свърза с нас, за да сезира за нелепа случка в автобус № 15, с нас се свърза шофьорът на превозното средство, който категорично отрече за подобна ситуация.

Припомняме, че тази сутрин съобщихме за поредна ситуация в пловдивския градски транспорт, разиграла се на 5 юни, при която пътник е станал свидетел на ужасно отношение от страна на шофьора и кондуктора на автобус № 15 към възрастна жена. Цялата драма станала, защото дамата се опитала да се качи от предната врата. Читателят ни разказа още, че въпросният автобус бил накичен като руския пазар, а гръцка и сръбска музика били надути на макс.

 

Шофьор и кондуктор наричат възрастна жена “дъртофелница“ и й говорят на “ма“Освен арогантното поведение, двамата се смеели истерично и надували гръцка и сръбска музика на макс в автобус № 15

След излизането на материала, с нас се свърза шофьорът, който е категоричен, че такова нещо няма. Той твърди, че никога досега не си e позволявал да нанася обиди към жена, още по-малко заради това, че е решила да се качи в автобуса от предната врата.

Шофьорът на автобуса смята, че въпросният жалбоподател е приятел на кондуктора, тъй като е взел снимката на автобуса от неговия профил във фейсбук, като твърденията са му лъжи, с цел да урони авторитета на шофьора и фирмата.

„ На всяка една спирка винаги отварям абсолютно всички врати, дори през зимата! Винаги се грижа за комфорта на пътниците и пускам климатиците. Нито аз, нито моя колега, сме си позволявали да обиждаме възрастна жена и не помним подобна случка.” – твърди шофьорът.

Служителите на градския транспорт разказват още, че понякога се е случвало да повишат тон,  но е било заради общото благо на всички пътуващи.

„Всеки човек е различен, всеки има своите претенции. Случвало се е да повиша тон, като мога да дам пример с това, че докато работих по линия 44 жена се качи и климатикът работеше. Тя поиска да го спрем, защото й било студено. Няма как да угодим на всеки, все пак заради един човек, не можем да лишим от комфортно превозване всички останали пътници” – разказва още той.

Читателят, който ни изпрати сигнал, твърди още, че автобус № 15 бил накичен като руския пазар, гръцка и сръбска музика звучали на макс, и още докато въпросния шофьор работил по линия 44 редовно се случвало да кара ужасно бързо, и че понякога дори си прави дрифтове.

Шофьорът на автобуса даде мнение и по този въпрос, като подчерта, че работи в рейс №15 от няколко дни, с точност – 4 юни. Преди това линията е обслужвала рейс 44.

„ Да, автобусът по линия 44 наистина беше накичен, но откакто съм в 15 всичко е изчистено. В началото имаше наредени жълто-черни знамена, но след като започнахме да минаваме през Лаута ги свалихме, за да няма ситуация със счупен прозорец или каквато и да е повреда. Сега, откакто работим по линия 15 абсолютно всичко е премахнато” – разказва шофьорът.

Той ни изпрати и снимки, за да покаже изрядното състояние на автобус № 15 в момента:

Читателят, който изпрати сигнала обаче определено не е съгласен с тази теза:

„Те могат да твърдят много неща, но при тях това е системно! Качете се в автобуса и ще видите за какво става на въпрос! Снимката, която изпратих е стара, когато беше 44, но просто нямах телефон у мен, за да заснема случващото се по линия 15″,– разказва нашият читател, който е напълно сигурен в чутото и видяното и е убеден на 100 % в правотата си,съобщава trafficnews.bg.

Снимки- trafficnews.bg