Изплува нова пикантна подробност от личния живот на Лили Иванова

Композитор чете по звездите какво ще се случи с най-голямата звезда на родната сцена. Тодор Филков прави тайния личен хороскоп на Лили Иванова, но отказва твърдо да сподели какво му нашепват те за нея, пише „Телеграф“.

Тонрежисьорът и композитор на едни от най-големите шедьоври сред песните на Лили, сред които и „Невероятно”. И е един от малкото, с които примата продължава да е в прекрасни отношения.

Освен, че е автор на едни от най-разпознаваемите й песни, като „Искам те”, „Какво си ти” и „Последната любов”, Тодор Филков също така работи и като доайен тонрежисьор. Лили обаче се допитва до него за най-важните стъпки в живота и кариерата си.

И е една от малкото щастливки, които имат привилегията поне веднъж в месеца да получават информация от него какво вещаят небесните тела. Дори много от колежките му в радиото не могат да се похвалят с подобна чест.

Освен за Лили Иванова, Филков пише емблематични песни за Йорданка Христова—„Жива вода”, „Сенки под измислено небе”, а за Васил Найденов—„Любовта продължава”.

За Камелия Тодорова той пише песните „Ден и нощ”, а за Богдан Томов—„Фото моля”. Нели Рангелова пък изпява благодарение на него „Циганско лято”.

Писал е също така песни за Татяна Лолова, Панайот Панайотов, Доника Велкова, Ани Върбанова и други.