Красивата Симона два пъти си тръгвала от Михаил преди кървавото убийство в Слънчев бряг, ето какво ще предприеме екзекуторът на бизнесмена

Красивата Симона Тодорова два пъти си е тръгвала от квартирата на Михаил Станчев, който е задържан за кървавата драма в Слънчев бряг. В събота вечер той екзекутира бизнесмена Коста Николов в луксозния му „Мерцедес” пред хотел „Сън Вилидж”, а след това простреля Симона в лявото слепоочие. По-късно мъжът беше задържан на границата с Турция.  Според разследващи, мотивът за стрелбата е необуздана ревност спрямо девойката, пише „Бургасинфо“.

Към момента състоянието 22-годишната Симона, която беше простреляна в главата, остава стабилно. След инцидента момичето бе откарано в УМБАЛ Бургас в кома, а екип неврохирурзи я оперира до 3 часа сутринта в неделя. Тя бе поставена под медикаментозна кома, а в сряда следобед започна да се връща в съзнание. В момента диша самостоятелно и е в съзнание. Лекарите се надяват в следващите дни да започне нейното социализиране или опити за вербална комуникация със заобикалящите я. Все още е рано да се каже какви са уврежданията и колко време ще продължи възстановяването й, но жизнените й показатели към момента са стабилни, което е успех.

По думите на адв. Кацарски Михаил няма да обжалва мярката си за неотклонение – задържане под стража. Според защитника му младият мъж съжалява за убийството на бизнесмена и стрелбата по Симона. В съдебната зала самият Михаил заяви, че не знае защо е стрелял в девойката и не си спомня.

„Симона и Михаил са живели заедно 7 дни в началото на месец май в неговата квартира в Слънчев бряг, след това тя е напуснала. После се е върнала за още два дни, но отново си е тръгнала.

С Михаил не са се карали, единственото оплакване от нейна страна е, че работодателят й я тормози”, казал за БургасИНФО защитникът на Михаил Станчев – адв. Красимир Кацарски. Работодателят на момичето е 54-годишният бизнесмен Коста Николов, притежател на игрални зали и казина, който по данни на разследващите от една страна е бил груб със Симона, а от друга галантен, като я е канел на срещи и вечери. Именно към него полетяха куршумите, изстреляни от Михаил.