Най-красивият престъпник в света удари кьоравото, топ богаташка му роди син

Най-красивият престъпник Джеръми Мийкс и неговата приятелка – наследницата на фамилията Topshop Клоуи Грийн станаха родители. Бебето се появи на този свят по-малко от година след началото на техните отношения. Родителите вече споделиха радостта си и на профилите си в Инстаграм.

„Радваме се да ви съобщим, че на 29 май на света се появи нашето прекрасно момченце Джейдън Грийн. Майката и бебето се чувстват добре. Моля ви да уважавате личното ни пространство. С любов – Клоуи и Джеръми.“ Романът между двамата започна да се развива стремглаво миналата година.

Тогава Джеръми, наричан още „най-красивият престъпник на света“, още беше женен, пише блитз.бг Скоро след връзката си с Клоуи той се разведе и се посвети на новите отношения. За него това е първото дете от наследницата на голямата империя. От предишния си брак той има и друг син – Джеръми – младши.

„Красивият престъпник“ – с това прозвище стана известен Джеръми Мийкс, бивш затворник от Северна Калифорния. Животът му се преобърна на 180 градуса през 2014 г., когато полицията публикува негови снимки във „Фейсбук“. Кадрите развълнуваха жените по цял свят, а Джеръми получи предложение от модна агенция.