Жената на Николай Дойнов заголи бедра, мъжаги свиркат похотливо след булката на водещия (СНИМКИ)

Ники Дойнов вече не крие личния си живот, както някога. Дори напротив, напоследък топ водещият на Нова телевизия демонстрира публично семейната си идилия при всяка удобна възможност. В края на миналата седмица той заведе домочадието си в Докторската градина в центъра на София, пише „Уикенд“.

Маги Халваджиян не се бави, не е за вярване кой ще вкара в следващия сезон на „Като две капки вода“!

„От известно време Ники сякаш страда от някакъв комплекс – все да е на чаршията. На метри от дома му в кв. „Редута“ има парк за чудо и приказ, но той не се вясва с жената и детето там, предпочита да се разхождат на пъпа на столицата“, коментират учудени комшии на новинаря. До Докторската градина, където обикновено прекарват голяма част от свободното си време, Дойнови пътуват с автомобил. Понякога се возят с мерцедеса на журналиста, а друг път с беемвето на жена му.

Онзи ден Ники и съпругата му Петя Иванова избраха да пътуват с „бавареца“. От блока им в „Редута“  водещият на информационните емисии на Нова излезе с малкия Марко в ръце, а миг по-късно се появи и майката на момченцето. Младата дама беше пременена в ефирна къса синя рокля, разкриваща доста от прелестите й – бюста и бедрата й. 

Дойнов внимателно настани хлапето в детско столче на задната седалка на лимузината. След това отвори багажника и пъхна в него сглобяема детска количка. Накрая с Петя се качиха в купето и отпрашиха към центъра. 5 минути по-късно семейството пристигна в района на Докторската градина. Паркирал беемвето, Ники сглоби набързо количката за Марко и малкият се озова в седалката й. Таткото не пропусна да закопчае предпазен колан на сина си, та невръстният наследник да не се изтърси в движение.

Щом малчуганът се настани удобно, Дойнов му мушна биберон в устата и забута возилото към близкия парк. Преди да стигнат до Докторската градина съпрузите и синът им минаха покрай терасите на заведения, в които вдигаха наздравици шумни компании. Някои от мъжете по масите се впечатлиха от заголените бедра  на Петя Иванова и обърнаха глави след нея. Други пък дори си позволиха да подсвиркват похотливо.

Водещият на Нова дели покрив и постеля с красивата брюнетка от 8 години. В миналото тя се е подвизавала като манекенка, а е била и стюардеса на кувейтска авиокомпания. Преди да излезе в майчинство госпожата пък заемала ръководна длъжност в агенция за имоти.