Изплуваха шокиращи факти за екзекутора на хазартния бос и красивата Симона! Във фаталния 2 юни…

Убиецът на хазартния бос Коста Николов е бил пиян по време на разстрела в Слънчев бряг. Михаил Станчев признал пред разследващите, че е изпил 3 бири и половин бутилка бяло вино, преди хладнокръвно да екзекутира Миджурина в Мерцедеса му и после да стреля в слепоочието на 22-годишната Симона Тодорова.
Количеството алкохол било сериозно за организма на Михаил, който изобщо не пиел. Това бе потвърдено и от неговия брат Николай, пише Флагман.

Във фаталния 2-ри юни убиецът няколко пъти се карал с новата си приятелка Симона и затова се наливал през целия ден. 22-годишната красавица живеела 1 седмица в квартирата на Михаил в к-с „Поло ризорт“, но изведнъж решила да се изнесе и да се премести в един от апартаментите на шефа си в „Сън Вилидж“. Симона няколко пъти отказвала да се види с ямболията, тъй като имала уговорка за вечеря с хазартния бос и негови приятели.

Около 20:00 ч. полуделият от ревност убиец тръгнал към дома на любимата си. Там заварил на аварийни Мерцедеса на бизнесмена, който чакал Симона да се приготви. Станчев се появил изневиделица пред апарт хотела, отворил вратата на немското возило и стрелял в главата на хазартния бос. След това се обърнал, опрял дулото на пистолета в слепоочието на любимата си и дръпнал спусъка още веднъж.

След екзекуцията Михаил се качил на колата си и отпрашил към границата. Преди това обаче минал през квартирата си, където презаредил оръжието и се запасил с още един пълнител за пистолета. Тогава взел и международния си паспорт. Михаил няма обяснение защо е стрелял по „любовта на живота си“, както определя Симона пред разследващите, твърди, че се опомнил някъде извън Несебър.

По пътя към границата убиецът провел един единствен телефонен разговор – със своя брат Николай.

„Гръмнах ги и двамата! Ще оставя някъде колата, в нея има пари. Няма да се видим повече!”, казал Мишо на брат си, вече след като е бил някъде към Елхово. След това изключил телефона, явно за да не го проследят.

Михаил е арестуван на ГКПП „Лесово“, след като само минути по-рано е обявен за общодържавно издирване. 37-годишният мъж е закопчан със зареден Макаров, който е бил в кобур при задържането му. Освен това в Опела на ямболията са открити 36 патрона и пълнител за служебния пистолет на Михаил, с който разстрелял Миджурина и Симона.

В момента Станчев се намира зад решетките, след като неговият адвокат не обжалва мярката му за неотклонение. Михаил направи самопризнания за убийството на хазартния бос, но не и за стрелбата по Симона.