Полицай се нахвърли като звяр върху бременна и я помля от бой (ВИДЕО 18+)

Грозно, улично сбиване с участието на полицията се разигра в бразилския град Салвадор. Както съобщава Daily Mail, мъж бил арестуван на улицата за употреба на наркотици и отведен към полицейската кола.

В този момент бременната му жена се опитала да го защити и се разиграла наистина грозна сценка. Шокиращото видео е заснето от случайни очевидци.

Жената започнала да крещи да освободят мъжа й, но това не се харесало на един от полицаите. Отишъл при нея и я ударил няколко пъти по лицето, след което я хванал за косите и я задърпал към колата.

Случайно минаващи хора опитали да защитят бременната и да уговорят полицая да я пусне, но той не им обръщал внимание. На помощ на безпомощната жена се притекъл мъж, който започнал да обяснява, че тя е в третия месец на бремеността.

Едва тогава полицаят пуснал жената. Заснетото видео достигнало и до департамента на полицията и след внимателен преглед е взето решение да бъде отстранен от работа офицерът, който нападнал жената с мотив, че е превишил правомощията си.