Спътници заснеха сензационни кадри от Слънцето! Огромни космически кораби кръжат около него (ВИДЕО)

Напоследък уфолозите все по-често говорят за НЛО, които кръжат около Слънцето или дори леко навлизат в орбитата му и след това се отдалечават.

Според различни изследователи на Космоса има две причини за това:

Eдната от тях е, че към момента Слънцето се намира под контрола на няколко космически спътника, например SDO и SOHO, които зафиксират всичко, което се случва със Слънцето и около него. След това в режим на реално време предават към Земята снимки с висока резолюция, които пък се публикуват свободно в интернет.

Благодарение на това уфолозите са получили възможността да издирят непознати, летящи обекти не само на Луната или Марс, но и на Слънцето.

А ето и втората причина: в началото, когато на тези снимки започват да се появяват гигантски обекти от неизвестен произход, уфолозите не ги приемали толкова внимателно, предполагайки, че корабите на извънземни не могат да са толкова големи с размерите на планета и дори по-огромни.

Все пак скоро независими изследователи били принудени да признаят, че НЛО-то може да е с всякакъв размер. Нещо повече – те на практика не се притесняват да се доближават до фантастично високите температури на Слънцето.

Днес изследователите на Космоса признават, че НЛО-та доста често кръжат около Слънцето и вероятно го използват с някаква цел. Според една от версиите то представлява нещо като своеобразен портал към други светове, откъдето влизат и излизат гигантски за нашите разбирания кораби с извънземни.

Уфолози предполагат, че именно по този начин в далечно минало в нашата Слънчева система е била докарана в близост до Земята Луната.

Според друга версия Слънцето представлява за междугалактическите кораби зареждаща станция – предполага се, че извънземните може би използват слънчевата плазма като гориво за корабите си.

И ето, поредният кораб с извънземен произход бе засечен от космическите спътници SDO и SOHO.

На видеото се вижда как гигантско НЛО, около сто пъти надвишаващо размера на планетата ни, излита от Слънцето – сякаш се появява направо от огнената му магма.
Вижте и самите, шокиращи кадри: