Страшен разказ! Жертва на Радослав Колев проговори какво му е причинил беглецът: Удряше ме с чук по главата и… (ВИДЕО)

Проговори единствената оцеляла жертва на избягалия от затвора Радослав Колев, съобщава Нова телевизия. И в момента опасният престъпник е на свобода. Полицията го издирва. Тихомир Каменов си спомня ужаса от преживяното при атаката.

„Той е жесток садист”, започва разказа си Тихомир.

Радослав Колев е осъден на 26 години затвор за убийство и опит за убийство. Само две години, след като влиза зад решетките, успява да избяга от затвора.

„Той е много смел, хладнокръвен, безпощаден. Няма нещо, което да го трогне. Ако попадне някой на него и го застраши, може би ще е склонен да направи същото, каквото направи с мен и Румен”, на мнение е Тихомир Каменов.

През 2014 г., след скандал, Колев убива с особена жестокост компютърния специалист от НАП Румен Шопов. Разбива главата му с чук, души го и накрая прерязва сънната му артерия с нож.

Следващата жертва трябвало да бъде Тихомир. По това време двамата с Шопов били съквартиранти.

„Когато се прибрах, всички врати бяха затворени, което не беше нормално. Тогава се появи Радослав отвътре, от хола. И каза да вляза и да седна, защото те са от 4-то районно и искат да ми зададат няколко въпроса за Румен. Аз ги помолих да се легитимират, те не го направиха и тогава Радослав скочи и започна да ми нанася ударите. По главата, по лицето и по тялото… Първо с ръце, после с нож и чук… Имам една голяма дупка в главата, която ми е от чука. Успя да ми счупи черепа. Имаше една огромна дупка, в която сложихме тениска, за да спре кръвта, докато дойде линейката. Всички белези са ми спомен от него”, добавя Тихомир.

След всичко преживяно, Тихомир събира сили и се изправя срещу Радослав в съда. Разпознава го, дава показания и Колев е осъден.

Тихомир не прощава, не забравя, но продължава напред. Успокоява се, когато Радослав влиза зад решетките, но спокойствието му трае едва две години.

„Няколко пъти не отивам на работа. Крия се, защото не знам какво може да ми се случи”, споделя Тихомир.

Докато Радослав е на свобода, оцелелият след нападението ще продължава да живее в страх –  не само за себе си, но и за всеки, който ще пресече пътя на избягалия затворник.