Супербогат секссимвол на Боливуд сгази много грозно закона у нас! Търсим го с Интерпол

Един от най-обичаните и известни актьори от Боливуд, по когото въздишат и хиляди българки, е бил привикан  на разпит за нелегален лов в България. Родните служби са пуснали  молба до Интерпол Сейф Али Кхан да бъде доведен в страната ни, за да го разпитат в качеството му на свидетел, съобщава „Телеграф“.

Ченгетата в Индия вече разговаряли със звездата, но не записали показанията му, тъй като бил третиран само като свидетел.

Полицията в България вече е повдигнала обвинение срещу българина, организирал нелегалния лов. В хода на разследването станало ясно, че той е направил гонките специално за звездата от Боливуд. Как е станала връзката между двамата и къде се е провел самият лов, все още не е ясно. Престъплението е извършено, когато Кхан е снимал филм у нас, след което си заминал.

България е една от топ дестинациите за лов на глигани, а записване за участие може да се направи и в интернет. Сейф Кхан не за пръв път си има неприятности със закона заради диви животни. През април той беше оправдан по дело срещу него и още петима индийски актьори, които бяха обвинени в незаконен лов на антилопи.

47-годишният Сейф Али Кхан е сред най-успешните индийски актьори. Редовно влиза в класациите на индийската версия на „Форбс“, според което актьорът печели по около 9 млн. долара годишно. Многократно е избиран за един от най-сексапилните мъже в Азия.