Втора жертва на катастрофата край благоевградския кв. „Струмско“! Цяло семейство се затри в колата на автоинструктора Ив. Терзийски – Терцата

Снощи в реанимация на МБАЛ Благоевград издъхна Васил Кацарски, той бе приет в много тежко състояние след катастрофата на входа на квартал „Струмско“, едва два часа, след като почина и съпругата му 63-годишната Стефка Кацарска.

Припомняме, че вчера на входа на квартал „Струмско“ към 18:00 часа се удариха учебно „Пежо“, шофирано от автоинструктура Ив. Терзийски – Терцата и „Фолксфаген“.

„Фолсфаген-ът“ се движил по пътя с предимство, когато „Пежо“-то, слизайки от гл. път Е79 му отнема предимството и последвал страшен сблъсък. Колите бяха смазани. Всички от Пежо-то бяха транспортирани в болницата, семейството пътуващо с Терзийски, в много тежко състояние.

Жената издъхна още в Спешно отделение, а мъжът в реанимация. Бе казано, че тежко е пострадал и Терзийски, но се оказа, че в тежко състояние са неговите приятели, пътуващи в учебното му „Пежо“.

Момчетата от другия автомобил бяха в шок: Този щеше да ни изтрепе, коментираха минути след произшествието К. Пинтийски и приятелят му. Цяло семейство се затри в жестокия сблъсък. Потресаващото е, че автоинструктор, за когото се предполага, че спазва правилата, че е еталон за образцово шофиране, предвид работата му, е допуснал подобна катастрофа,съобщава struma.com.