Потресаващо зверство: Бременна жена загубила бебето си, а след това убила приятелката си и представила дъщеря й за свое дете (СНИМКИ)

Когато 37-годишната Йесения Сесмас от Тексас загубила детето си, тя не разказала за това на приятелите и семейството си. Вместо това, жената в продължение на няколко месеца се преструвала на бременна и след това убила приятелка, за да вземе новородената й дъщеря и да я представи за своя, съобщава „Мирър“.
Когато Йесения разбрала, че Лаура Абарка е родила дъщеря, жената си уредила среща, застреляла я в главата и откраднала шестдневното й момиче. Тя представила похитеното бебе на близките си като своя новородена дъщеря.

Когато годеникът на Лора се завърнал у дома, той открил, че любимата му е убита, а дъщеря му липсва. Незабавно се обадил в полицията и след два дни отвлеченото дете било намерено в къщата на Йесения. Полицаите стигнали до убийцата след като проучили съобщенията и позвъняванията в телефона на Лаура.

На съдебния процес, Йесения Сесмас заявила, че самата приятелка й предлагала да й даде детето, но по-късно се отказала от думите си. Жената, която в продължение на  месеци лъгала семейството и приятелите си нямала друг избор освен да признае, че е убила младата майка. Йесения твърди, че е взела пистолет със себе си, за да заплаши Лаура, но нямала намерение да я убие.

Думите на убийцата, обаче, не убедили съда. Йесения е била призната за виновна в планирано убийство, отвличане и лишаване на дете от грижите на родителите. В резултат на това съдът осъди жената на петдесет години лишаване от свобода без право на предсрочно освобождаване.