Мъж заклал съпругата си, докато спяла с децата, и изпратил на приятелите си снимка с нейния труп (СНИМКИ)

Ужасяващ случай потресе американския щат Масачузетс. 37-годишният Кристофър Фратантонио извършил жестоко престъпление, за което е осъден на доживотен затвор.
Кристофър Фратантонио се хвърлил върху спящата си жена и няколко пъти нанесъл удари на бедната жена с кухненски нож. След това направил две снимки с телефона си и ги изпратил на приятелите си. В съобщението си той попитал дали те ще могат да се погригат за шестгодишната дъщеря и двагодишния му син. В същото време, самите деца са били вкъщи по време на престъплението. Според прокурорите, синът е попаднал на една от снимките, а ножът все още стърчал от гърлото на жената, когато пристигнала полицията.

„Той позволи на децата си да видят как разкъсва тялото на майка им с ръцете си“, казва Иън Маклати, брат на Мери

Жертвата, 35-годишната Мария Фратантонио е педагог. Майка й, Джоан Килбърн, казва, че Кристофър непрекъснато тероризирал дъщеря й, криел парите и проследявал всяка нейна стъпка. С грижата за децата сега ще се заемат Джоан и съпругът й.

„Семейството и аз никога няма да се възстановим от загубата, сърцето ми се разкъсва всеки ден. Дъщеря ми беше нежна, грижовна и внимателна майка и отличен учител „, споделя Джоан.

Въпреки всичко, адвокатът на Фратантонио настоявал, че клиентът му има психически проблеми. Кристофър страдал от продължителен пост-травматичен стрес, тъй като бил сексуално малтретиран като дете. И също така претърпял две сътресения на мозъка и няколко пристъпа на депресия. Освен това, по неговите думи, престъпникът заявил, че нямал намерение да убие никого.

„Аз дори не съм смятал да го направя. Не исках да го направя, бих предпочел да се самоубия“, казва Кристофър Фратантонио.

Независимо от претенциите на защитата, Кристофър Фратантонио е признат за виновен за убийство от първа степен във Върховния съд на окръг Барнстейбъл. Мъжът беше осъден на доживотен затвор без право на предсрочно освобождаване.