Срам! Майка с дете чака рейс в Пловдив седнала на… земята СНИМКИ

Това, което виждате на снимките, не е просеща жена с дете – ако сте си го помислили. Това е млада майка с детенцето си, които чакат… автобус. Действието се развива не в някое затънтено полузаселено място, а в Пловдив! И колкото и да не ви се вярва, чакат автобуса не къде да е, а на спирка! Ама това наистина ли е спирка?

Очевидно според кмета на район „Западен“ Димитър Колев това е спирка. Какво като освен една табелка с нарисуван автобус на въпросната спирка няма НИЩО! Нито пейка, нито навес, да не говорим за електронно табло…

Младата майка не е от града. Наложило й се да чака доста време автобус №17 на въпросното нещо, което не прилича на спирка и което се намира до Гребната база преди хотел „Ландмарк Крийк“. Тъй като малкото й дете се изморило, докато чакат, поискало да седне някъде и майката била принудена да го сложи в скута си и да седне на… земята. Добре че поне на това място от пътя има тротоар,съобщава trafficnews.bg.

Абсурдната и тъжна история я засне и ни я разказа нашият читател Андрей Пейков. Според когото въпросната НЕспирка от 1 година си е така – и зиме и лете! Чак се зарадвахме, че по стечение на обстоятелствата лятото започва само след няколко дни. И че „обещаните“ от синоптиците валежи и гръмотевични бури под тепетата вчера не се случиха. Защото тогава „комфортното“ чакане на рейса за младата майка и детето й щеше да бъде съчетано и с други екстри.

Срам!

 

Снимки- trafficnews.bg