Тя е само на 20 години, но вече има седем деца! Историята на Кристина ще ви разтърси (ВИДЕО)

20-годишно момиче в руския град Челябинск стана глава на многодетно семейство от осем души. Кристина сега се грижи за братята и сестрите си, а историята й е наистина затрогваща.

Най-голямото от децата е на 17 години, момче, което учи в колеж, още три са в училище, а най-малките ходят на детска градина, макар, че са могли да бъдат прибрани в детски дом.

Кристина и другите деца остават сираци, когато родителите им умират. За да може да се грижи за останалите, тя е принудена да започне работа.

Нещастието в семейството идва преди година. Първо лекарите откриват, че бащата е болен от рак. Отива си за два месеца. Малко след него умира и майката. Аутопсията установява, че е имала тромб, който попада в сърцето.

В деня на погребението в дома на семейството идва комисия от Социални грижи, която настоява да прибере децата, но Кристина не се предава. Само за половин година тя успява да получи всички документи и осиновява братята и сестрите си.

Сега всички деца помагат на новата си „майка“. Децата живеят в малка къща, която има само две стаи и оцеляват от заплатата на Кристина и помощите, които получава като настойник на брататя и сестрите си.