Начало ТОП Статии Дете счупи стъклена статуя, докато я прегръщаше, сега родителите му си скубят...

Дете счупи стъклена статуя, докато я прегръщаше, сега родителите му си скубят косите защото…. (СНИМКИ/ВИДЕО)

Семейството на Сара и Шeнън Гудман от град Канзас (САЩ) получи писмо от застрахователна компания, с което ги молят да платят глобата за статуята, разбита от техния син в обществен център, съобщава „Дейли Мейл“.

Инцидентът се случи на 19 май в градския център на Канзас Сити – Overland Park, където се състояла сватбата. В залата била поставена за продажба статуята на Афродита Ди Канзас Сити (Aphrodite Di Kansas City), изработена от елементи от стъкло и огледала от съвременния скулптор Бил Лайънс.

Камерите за сигурност записали как петгодишно момче се приближило до скулптурата, докоснал я и я прегърнал. Той придърпал статуята към себе си, след което тя паднала на пода. По това време родителите на детето разговаряли помежду си на дивана в същата тази зала.

Бил Лайънс оценява повредата на работата си на 132 000 долара. Скулпторът отбелязва, че статуята не може да бъде заменена или възстановена, затова той няма да може да я продаде.

Представители на застрахователната компания твърдят, че вината за повредената статуя е на родителите, които не могат да контролират детето. Родителите на момчето настояват, че е станал нещастен случай, в който детето им е пострадало – получило е драскотини. Според тях статуята е била на пътеката и не е била защитена.


Майката на детето

error: Content is protected !!