Внимание, пазете се! Измамници шетат из Благоевград! Лъжат, че имате черна магия! 90-годишна жена им приготви 5 800 лева, за да я развалят!

Истински екшън се разигра вчера около 13 часа на улица „Христо Татарчев“ в Благоевград. Разплакана 90-годишна жена вдигна на крак полицията. Жената разказала, че две непознати жени, едната от които с дете и съобщили страшни неща за бъдещето на децата и внуците и, тъй като имала направена „черна магия „.

След повече от половин час „апокалиптични картини“ те поискали от възрастната жена да развалят магията срещу колосалната сума от 5 800 лева,съобщава struma.com.

Съседи се намесили и полицаите пристигнали на място. Внимавайте, тези жени обикалят Благоевград. Мамят! Само преди дни благоевградчани проплакаха от мъж на средна възраст, който звъни по апартаментите на хората и плаче като истински артист.

Схемата му ни е позната „Детето ми умря, нямам пари да си го докарам от болницата в София, дайте 20 лева, не ми стигат“. Толкова е сърцераздирателен, че хората се лъжат. Миналата година със същия номер, този мъж бе подлудил и Дупница. Да не говорим, че и телефонните терористи се активизират и стават все по-изобретателни. Предупредете възрастните си роднини за подобни измами.

Снимки-struma.com