Начало Новините днес Шокираща трагедия: Мъж застреля съпругата си в болница пред очите на сина...

Шокираща трагедия: Мъж застреля съпругата си в болница пред очите на сина им, ето каква е причината (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Чаяпорн Танамсри застрелял и жена си и баща си пред детето им на месец и половина и след това се самоубил. Шокираща трагедия е попаднала на камерите за наблюдение в залата за болничен прием в Тайланд. 26-годишната Танямас едва наскоро претърпяла операция, след като лекарите я диагностицирали с бъбречна, сърдечна и белодробна недостатъчност, съобщава „Мирър“.
Само две седмици преди смъртта си Танямас публикувала фотография на новородения си син, като написала следното към снимката: „Смъртта е по-близо, отколкото си мислим, затова се грижете за хората, които обичате“. В деня на трагедията съпругът и баща й отишли да посетят жената, като между двамата мъже избухнал скандал. 60-годишният мъж критикувал Чаяопорн за това, че няма работа и посъветвал дъщеря си да го изостави.

След тези думи, Чаяпорн извадил пистолет и застрелял тъста си два пъти в главата, след което застрелял и жена си и самият той се самоубил. От рикоширал куршум били ранени двама пациенти.

Малко преди това Танямас споделила в социалните мрежи, че се надява скоро да се възстанови, след като лекарите успешно са извършилили операцията. Момичето имало сериозни здравословни проблеми, когато родила бебето.

„Плаках много и изпитвах силна болка, но най-накрая се чувствам по-добре. Сега знам за ценностите на живота повече от всякога, трябва да се погрижим за себе си и за хората, които обичаме. Смъртта е по-близо, отколкото мислим, затова здравето е много важно“, пише Танямас.

error: Content is protected !!