Направо не е за вярване: Известен БГ плаж предлага чадър и шезлонг само за левче!

Правителството определи концесионерите на морските плажове „Приморско-централен“, община Приморско и „Св. Св. Константин и Елена – голям плаж“, община Варна. Това съобщи пресцентърът на кабинета.

Концесионерите са определени след проведени конкурси и ще стопанисват плажовете за срок от 15 години. За концесионер на плаж „Приморско-централен“ е определен „СОФ ПРОЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД. Той ще предлага цена на чадър и на шезлонг от по 1 лв. в платената зоната на плажа.

24-годишнaта Лиляна Меродийска от Русе извади 50 бона и взе един от най-красивите БГ плажове! Цената на чадърите и шезлонгите на „Варвара“ ще е… 

Плажът „Св. Св. Константин и Елена – голям плаж“ ще се стопанисва от „Свети Свети Константин и Елена Холдинг“ АД. Цената за ползване на чадър и шезлонг е от по 10 лв.

Прекратява се процедурата по предоставяне на концесия за услуга за морски плаж „Ривиера“, община Варна, поради липса на оферта, чието съдържание да отговаря на изискванията, определени с документация за концесията, пише още в съобщението.