Лелята на прегазения бургаски ученик: Дявола ли те създаде, Кириле, прегръщаш ли децата си?

Спиш ли добре, храниш ли се, смееш ли се, нарежда тя през сълзи

Лелята на прегазения на пешеходна пътека край Атия ученик Костадин Джардов разплака социалните мрежи с обръщение към неговия убиец,съобщава flagman.bg. Полина Джардова написа посланието в деня, в който се гледаше делото срещу шофьора Кирил Георгиев, отнесъл племенника й с бясна скорост. Публикуваме го без редакторска намеса:

„Писмо до Кирил Георгиев, убиеца на моя племенник Костадин Джардов.
Ти, Кириле, взел живота на едно 16-годишно дете, което не сбъдна мечтите си. Към теб имам въпрос – спиш ли добре, храниш ли се, смееш ли се, прегръщаш ли децата си??? Всяка сутрин виждаш изгрева и изпращаш залеза!

И децата ти те са около теб, че и внуци имаш даже! Теб, Кириле, дявола ли те е създал? Ти се радваш, че си се родил в България, а аз се срамувам да се нарека Българка. Как пред Бог ще изплатиш този грях, да оставиш баща с празни ръце и умряла душа? Да оставиш майчица с разбито сърце! Ей ти дяволско създание, оставяш ме да се мъча с мисълта,че няма да видя моя племенник никога повече, оставяш ме да живея с болката на брат си!!! Ей, дяволе, свила съм ръце в юмрук и съм безсилна да те накажа за доживотен затвор!!! Когато мине яростта ми и недоволството от Българското правосъдие, аз смирено ще наведа глава, ръцете ми ще са сплетени за молитва към Бог. Ще се моля за Божие възмездие, Бог да те съди. Знаеш нали, че греховете ги изплащат децата? А сега хапни си сладко със семейството си и се почерпете за победата си. А аз с моята фамилия ще се моля, моля, моля на Бог.“