Поредна операция предстои на бившата гимнастичка Цвети Стоянова

Поредна операция предстои на бившата гимнастичка Цветелина Стоянова. След като точно преди 2 години полетя от 6-ия етаж в опит за самоубийство, Цвети оцеля по чудо, но въпреки усилията на хирурзите у нас, както и на рехабилитаторите в Германия, щети по тялото ѝ все още имало. Макар шампионката да се изправи на крака изключително бързо, уврежданията ѝ не били толкова прости, а интервенциите изисквали да се изчака известно време, за да се извършат.

„Скоро се надявам да съм напълно здрава“, коментира Стоянова по повод предстоящия си сблъсък със скалпела, който не крие, че се надява да бъде последен, предава Ретро. От тук нататък ѝ предстояли единствено пластични корекции, които били неин личен избор.

Въпреки слуховете, че Цвети си е поставила силиконови импланти в гърдите, тя обяснява, че подобно нещо няма, а увеличаването на гръдната ѝ обиколка се дължало на напълняването ѝ след прекратяването на активната ѝ спортна кариера. От няколко месеца обаче бившата състезателка се върна в залата, но в ролята на треньор на малки надежди на художествената гимнастика. Все още не била сигурна дали иска да се развива в този бранш, но поне решила да възстанови студентската си дейност и да получи дипломата си от НСА за професионален треньор, макар и с 2 години закъснение след колежките си от бившия национален ансамбъл.

С никоя от тях Цветелина не поддържала отношения, не се чувала и с Илиана Раева. „Просто вече не съм в тези среди. След като не съм, няма как да общувам с тези хора“, коментира лаконично Стоянова въпроса дали е скарана със съотборничките си и шефката на Федерацията по художествена гимнастика, пише Dunavmost.com

Тя вече не изпитвала страх да говори за трагичния инцидент отпреди две години. Чувствала се благодарна, че е оцеляла, и сега ценяла живота много повече отпреди. Нейната баба, която я е отгледала след загубата на майка ѝ, пък почерпила съседите си в злощастната кооперация за здравето на внучка си.