След 15 години бъхтене британска проститутка с арабски произход излезе в пенсия и обяви шокиращи неща (СНИМКИ 18+)

32-годишната Кейт Лий от Манчестър е в бизнеса с платени секс услуги от близо 15 години. Но сега младата британка е решила да промени живота си.

Всичко започнало, след като фотограф предложил да снима нея и сестра й близначка за лъскаво списание за възрастни. Първоначално момичетата позирали по бельо, а по-късно се оказали в порно индустрията.

Мъжът, който ги снимал, им обяснил, че ще изглеждат много добре във филми за възрастни.

 

Фото © Соцсети. Кэт Ли
„Бях тийнейджърка, когато попаднах в тази сфера. Всичко започна с фотосесия за порно списание, където фотографът ни накара да си свалим блузките и гащите“, разказва Кейт.

Фото © Соцсети

И така се родил порно дуетът „Кит и Кейт“. След това двете момичета започнали да проституират. А да си намериш друга работа, когато снимките ти се въртят в десетки порнографски сайтове, се оказала много трудна задача.
Фото © Соцсети

За близо 15 години Кейт Лий, чието истинско име е Зайнаб Алхатиб, изтърпяла много. Младата жена непрекъснато се чувствала в опасност, била самотна, започнала да пие.

Всъщност, британката се сблъскала с лошото отношение още в детските си години. В училището непрекъснато й се подигравали, защото е наполовина арабка. А най-смешното и тъжно било, че хулиганите, които я обиждали, по-късно й станали клиенти.

През леглото на Кейт са минали милиони мъже. С времето тя започнала да разделя клиентите си на групи.

„Сигурно имам над 1 млн. клиенти… Бих ги разделила на два вида: едните искаха да се държа с тях все едно съм им гадже. А другите искаха да ме дърпат за косата и да ми плюят в лицето“, казва госпожица Лий.

Фото © Соцсети

Един ден Кейт решила, че й е време да се пенсионира. Спряла да проституира, започнала работа в бар и се заела с благотворителност. Младата жена не крие, че й харесва да помага на хората. И ако преди е получавала по 200 долара на час, сега печели едва по 100. Клиентите също са различни. Може би и заради това тя все още участва в секс чатове на живо.

Фото © Соцсети
Кейт, която се е занимавала с проституция около 15 години, предлага да се забрани тази професия. По думите й, много от момичетата попадат в бизнеса от безизходица, а това не трябва да е така.

Фото © Соцсети
„Мисля, че ще е добре, ако забранят проституцията. Много хора попадат тук заради наркотици или защото няма къде да живеят… Но има и по-добри пътища“, споделя Кейт.

Фото © Соцсети