Помните ли красивата Яна – изкормена от холивудски сценарист-милионер? Излязоха брутални подробности за кървавия ужас!

Помните ли безумно красивата украинка Яна Касиян, която бе убита по изключително жесток начин от съпруга си – холивудския сценарист и писател на комикси Блейк Либел? Вече са ясни нови шокиращи подробности около зверството.

Оказва се, че полицаите с дни не искали да влязат в къщата на сценариста, защото не чували шумове. Майката на убитата обаче дни преди това чувала стенания и викове. Оказва се, че Яна била измъчвана с дни и разчленявана, а в тялото й почти не останала кръв, информира световните медии. Украинката е била разчленена на части, а полицаите после са извадили тялото от къщата в огромни черни пликове за боклук. В комикси Либел е разкрил жестоките си фантазии, изпълнени с брутални зверства. Страшно убийство от милионер!

Манекенката Яна бе открита до бебето си – транжирана, изкормена и одрана. Убийството стана през 2016 година, а Либел още чака присъда. Жената е била убита до креватчето на детето си, а според аутопсията е била почти изкормени, хапана по лицето и шията и с надрани уши.