Черната Златка смени бащата на детето си с известен бургаски плейбой (СНИМКИ)

Плеймейтката Златка Димитрова – Черната Златка, се е разделила с бащата на детето си Мирослав и се е хванала с един от най-известните бургаски плейбой, съобщава Флагман.бг. Става въпрос за младия бизнесмен Галин Гочев.

„От началото на годината Злати често е засичана да разхожда сина си в Бургас. Явно еротичната моделка се е върнала в родния град след раздялата с Миро. Тя не дава и дума да стане за бившия й мъж и баща на детето й.

Чуе ли името му, мигновено избухва. Явно причина за раздялата е несходство в характерите им“, цъкат с език приятелки на Златка.

На интимната снимка, с която единствено Флагман.бг разполага, двамата с новия мъж в живота й – Галин, са се прегърнали силно на брега на морето и любовно са сключили ръцете си. Красивата плеймейтка очевидно се радва на ласките на бургазлията.

Това не е единственият техен интимен фотос, Гочев публикува подобни в продължение на месеци. Под една от снимките Златка дори изляла чувствата си с нежното признание „обичам те, мишленце“.

Тази вечер Злати публикува снимка в профила си, на която мистериозен мъж я прегръща нежно. Дали това е Галин, преценете сами.

Финансовото състояние на красавеца от Бургас Галин Гочев е доста стабилно, подшушнаха наши източници. Гочев имал няколко оборотни автомивки,  а доскоро често бе забелязван в компанията на красиви силиконки, една от които е скандалната плеймейтка Глория Аенска.

Очевидци твърдят пред наш екип, че често се случвало и Гочев да си навлече гнева на бивши съпрузи на жените до себе си. Носят се легенди за конфликт между него и Николай Далакманов, макар и официално в криминалната хроника да няма такъв регистриран случай и това засега да остава само градска легенда./Блиц