Арестуваха хитрата психоложка Антония, вкарала осем души в болница след кърваво меле край Пловдив

Младата психоложка от село Калояново Антония Лукова е била арестувана днес.

Разследващи потвърдиха, че белезниците са щракнали тази сутрин на ръцете на 27-годишната дама, която се укриваше от ченетата повече от две седмици.

Антония беше обявена за национално издирване, след като сътвори катастрофа с още две коли на пътя Пловдив-Карлово и се опита да прикрие престъплението си.

Съобщихме тогава,че шофьорката извика свой приятел, който пристигна с такси от Пловдив на мястото на инцидента. Той излъга, че е управлявал колата на психоложката. Тестът за наркотик се оказа положителен и младият мъж бе арестуван.

Пострадалите при мелето – две семейства, едното от Дъбеле, а другото от Дълго поле, свидетелстваха и заявиха, че всъщност автомобилът, причинил катастрофата е бил управляван от Антония Лукова от Калояново.

Непосредствено след катастрофата тя бе призована на разпит, на който не се яви. Имаше подозрения, че е забегнала в чужбина.  Днес се е явила все пак на разпит и е била закопчана.

Младата жена има множество нарушения, глоби и санкции на пътя и не веднъж е била хващана зад волана в неадекватно състояние.