Срам! Арестуваха Гери-Никол в Италия заради къпане във фонтан!

Освен социализма, явно и простащината се предава по полов път. Поп сензацията Гери-Никол е била задържана от карабинери в Рим за непристойно поведение в центъра на Вечния град, научи HotArena.

Така палавата варненка изкопира почти 1:1 изцепката на дъртия си любовник Благой Георгиев, който преди 3 лета изчегърка с монета името си върху Колизеума.

Байганьовската постъпка станала миналата седмица, когато палавата блондинка посреднощ цъфнала пред прочутия фонтан „Ди Треви“ с две дружки, като и трите момичета били солидно почерпени, писа „Таблоид“.

Нашенките решили да дадат на статуята на Нептун шанс да оплакне очи с българските им теле са и заголили трътки в опит да се топнат във водата. Не преценили обаче, че паметникът на културата се намира под 24-часова охрана и още преди да си изуят обущата, били наобиколени от трима яки карабинери, които ги завели в участъка на „Палацо Поли“ да дават обяснения.

Разминали се без глоби, но пък се закачали яко с девойките, отколкото да ги порицават, хвали се една от присъстващите българки в екшъна.

През 2015 година простотията на приятеля й Благой с Колизеума пък бе отразена медийно на ботуша. Той получи парична глоба и съдебен акт.