Без токсини със стафидена вода

Всяка секунда тялото ви се бори с токсичната агресия на околната среда, храната и напитките. Да, природата ни е устроила, за да можем да издържим много дълго време, но това не означава, че тялото не се нуждае от помощ: вграденият режим на защита не е вечен. Когато количеството токсини и шлаки достигне критично ниво, външните признаци на заболявания не ви дават мира.

Пробвайте този вариант и ви гарантираме, че ще останете приятно изненадани от ефекта. Стоплете 3 чаши вода. Добавете 150 г стафиди и сушени сини сливи без костилки. Сварете за още 15 минути. Приемайте по една лъжица от тази течност всяка сутрин на празен стомах. След няколко дни ще почувствате първите промени: няма да имате проблеми с храносмилането и запека, ще започнете да отслабвате без усилие.

Защо сини сливи?
Този естествен продукт ви позволява да почистите червата си и цялото тяло без химия, но също така съдържа и витамини, които осигуряват на тялото допълнителна подкрепа. Благодарение на фибрите в състава на сините сливи ускорявате храносмилането, премахвате излишната течност от тялото си и повишавате нивото на абсорбиране на витамини. Сините сливи насърчават бързата загуба на тегло и гарантират качествена микрофлора на червата.

Защо стафиди?
Пречистването на тялото със стафиди е уникално лесно благодарение на инулина, който премахва вредните вещества от червата, стимулира бъбреците и улеснява работата на черния дроб. За най-добър ефект и бърза детоксикация можете да изплакнете шепа стафиди, да я изсипете във вряла вода и след като поври 2-3 минути, да я оставите да престои така за двадесет и четири часа. На следващата сутрин пийте от водата. Правете месец. Тази проста процедура ще ви помогне да избегнете много проблеми в бъдеще.