Красива учителка е намерена брутално убита! 26 години по-късно полицията откри убиеца и той се оказа…

Известен диджей е арестуван за изнасилването и убийството на 25-годишна учителка, извършено през 1992 година. Кристи преподавала в шести клас на средното училище в щата Пенсилвания, САЩ. Именно директорът на училището се обезпокоил, когато младото момиче не отишло на работа. Тогава решил да провери у тях и я намерил мъртва в собствения й дом.

Загиналата жена била жестоко изнасилена, но опитвала до последно да се съпротивлява и това си личало по белезите на ръцете и разкъсаните дрехи.

Кристи била толкова жестоко пребита, че лицето й било неузнаваемо. Накрая я задушил. Следователите взели образец на ДНК, оставен върху загиналата учителка, както и на килима под нея.

Полицаите с години не могли да установят на кого всъщност е тази ДНК проба. Случаят започнал да се разплита, когато почива на 49-годишния Раймонд DJ Freez Роува ,който е пуснал данните си на генеалогически сайт.

Но дори и това не стигало за арест, затова ченгетата започнали да следят диджея. Полицаите най-накрая успели да вземат ДНК-проба отн него, използвайки пластмасова бутилка, от която пил вода. Така и доказали, че пробата съвпада с тази, взета преди години от местопрестъплението.

Раймонд работел като диджей най-вече на сватби и балове и то за такива знаменитости като Парис Хилтън и Брук Хоугън, а също и на събития с участието на Стинг и Лени Кравиц.

В момемнта убиецът се намира в затвор в Ланкастър и излизането му под гаранция е отхвърлено.