Американка, въоръжена с мачете, изнасилила бившия си приятел

Въоръжена с мачете жена от Монтана нахлула в къщата на бившия си приятел, накарала го да се съблече и след това го принудила да прави секс с нея, съобщават от полицията, съобщи „Смокинг гън“. Както се съобщава в жалбата Саманта Миърс, на 19 г., влязла в дома на жертвата в Грейт фолс в петък, когато той не си бил вкъщи.

Когато мъжът се върнал, Миърс „застанала пред него с мачетето“. След това Миърс казала на мъжа да „се качи на леглото и да си свали дрехите“. Жертвата казал на полицията, че е изпълнил заповедите на Миърс от „от страх за сигурността си“, добавяйки, че „нямал чувството, че може да напусне помещението по това време, без да бъде наранен от Mиърс“,съобщава Actualno.com.

Следователите посочват, че след като Миърс свалила панталоните си, тя скочила върху жертвата „и те извършили сношение“. Жертвата казва, че Миърс – която не пускала мачетето – го хапела по ръката и „продължила да прави секс с него, след той се опитал да сложи край на случващото се“, предаде БГНЕС.

След като приключили с насилествената сексуална игра, насиленият мъж тайно направил няколко снимки с телефона си на Миърс. Той тайно звъннал на 911, след като избягал от къщата си. Срещу Миърс са повдигнати обвинения по няколко престъпления.

Снимка – Actualno.com