Ето го бебето на Годжи и Надя: Малката Цвета умили Слави и Ку-ку бенд! (ПЪРВИ СНИМКИ)

Годжи и Надежда Дончева за първи път показаха щерка си Цвета! Една 6-месечна госпожица успя да умили коравия Слави Трифонов и да се превърне в талисман на Ку-ку бенд.

Да, това е дъщеричката на Годжи – малката Цвета. Която за първи път беше показана на света. Както знаем, Георги Милчев – Годжи стана татко за трети път на 16 декември миналата година. Новата му половинка Надежда Дончева го дари с прелестното момиченце, тъй като досега той беше мъжки татко.

Басистът от “Шоуто на Слави” има двама пораснали синове в лицата на Цветомил и Волен.

Те са плод на любовта от първия му брак с Даниела. Която май и до днес е любимка на родителката му Цветана. Въпреки че бебето е кръстено именно на баба си, 70-годишната жена е виждала сладураната едва няколко пъти. Годжи и Надя искали сами да се грижат за бебето си и не търсили помощ, въпреки натоварената програма на музиканта.

Бебето на Годжи и Надя

През цялото време на бременността на Надежда, двамата успяваха да запазят в тайна предстоящото събитие. За него знаеха само Слави Трифонов и бенда, както и неколцина други от екипа. Те са и най-добрите приятели на Годжи.

Затова не е чудно, че именно на тях той я показа най-напред. Преди няколко седмици басистът завел за малко Цвети в НДК, а бебето разтопило всички. Самият Слави се умилил дотам, че ясно му проличало колко би се радвал да стане татко на един такъв бонбон.

Малката Цвета на Годжи и Надя

За разлика от останалите жени в живота на Годжи, близки до него не спират да хвалят Надежда Дончева. И твърдят, че тя наистина обича Милчев, а не парите и връзките му. Затова и държала да остане в сянка, без излишна показност и шум.

Снимката на малката сладурана е правена по време на кръщене на децата на общи техни приятели. Годжи и Надежда са им кръстници и с радост довели на събитието малкото си съкровище, пише горещо.нет