Тази напитка ще изчисти за нула време токсините от черния ви дроб!

Черният дроб е сред най-важните вътрешни органи в организма, тъй като задачата му е да преработва храната, която консумираме, а също и да изхвърля вредните токсини и други опасни вещества, които навлизат във вашия организъм.

Той играе голяма роля за здравето на тялото, обаче, всички вредни съставки и преработени хранителни продукти, които премахва, оставят сериозни последствия в него. Когато черният дроб е в ужасно състояние и не функционира правилно, той има отрицателно въздействие върху останалите вътрешни органи на тялото.

Следователно, наистина е от голямо значение да се справите със здравето на черния дроб, както и да го поддържате чист, като детоксикирате този орган често, за да може той да подобри функциите си.

Предлагаме ви забележителна органична напитка, която може да ви помогне да очистите черния си дроб и следователно целия организъм. Веднага след детоксикацията на тялото с тази напитка, вашият дроб със сигурност ще заработи като нов часовник!

Рецептата:

Съставки:

125 гр. зеле

Малко джинджифил

25 гр. целина

10 гр. мента

25 гр. круши

1 лимон

500 мл. вода

Начин на приготвяне:

Нарежете съставките на малки парченца. Пъхнете ги в един блендер заедно с малко вода и разбъркайте добре. След това добавете още вода, ментата и лимоновия сок, смесете още веднъж.

Употреба:

Консумирайте този напитка два пъти всеки ден, сутрин и вечер./Zdrave.to.