Три чаени лъжички от тази напитка промениха тялото ми! Пия я един месец всяка есен, а ефекта е поразителен

Тази естествена рецепта е жизненоважна за тялото, тъй като подобрява функцията на вътрешните органи , прочиства кръвта и укрепва имунитета .

И не само това, тя също така почиства кръвоносните съдове и подобрява работата на сърцето, а освен това ускорява метаболизма. След това не е чудно, че това е една от най-популярните рецепти, а съставките са доста прости.

Всичко, от което се нуждаете са 12 обелени скилидки чесън и половин литър червено вино. Нарежете скилидките чесън и ги поставете в стъклен буркан, след което изсипете виното.

Затворете буркана и го оставете на слънчево място, за да да престои в продължение на две седмици. Разклащайте го добре всеки ден. След 12 дни прецедете течността и я поставете в стъклена бутилка или буркан, но я оставете на тъмно.

Взимайте по една лъжичка три пъти на ден. Прави се един месец, а след това се прави почивка от шест месеца.

Тази течност е противовъзпалителна, антибиотична, противоракова и има антибактериални свойства. Тя е отлична за всички възпаления, намалява холестерола, елиминира токсините, прочиства кръвта, разтапя мазнините, дава повече енергия и увеличава здравето./За жената