Рецепта чудо чисти организма от токсини и изглажда корема за отрицателно време

Ако сте човек, който се придържа към здравословен начин на живот, тогава трябва да знаете, че крепкото здраве започва с храната, която консумираме ежедневно.

Не е достатъчно обаче да се храним здравословно или да тренираме от време на време. Изключително важно е да сме постоянни и всеки ден да правим тези неща.

Най-добрият начин за започване е да изчистите дебелото черво, тъй като нездравословния начин на живот често допринася за натрупване на токсини в тялото ни, всички от които, ако не се лекуват, могат да имат опустошително въздействие върху цялостното ни здраве.

Натрупването на токсини може да доведе до голям брой проблеми. За щастие, имаме идеално средство за всеки, който иска да направи първата крачка към по-здравословен живот.

Лечението, което ще ви покажем по-долу, е здравословен детоксикационен шейк, който бързо ще прочисти дебелото черво и за няколко дни ще ви помогне да постигнете плосък корем.

Сместа се състои от естествени съставки, които ще премахнат мазнините в корема, ще премахнат отпадъчните материали и ще почистят червата. Всички съставки ще подпомогнат общото ви здраве и ще изгорят допълнителните калории.

Основните компоненти на този шейк са овесът и папаята, които са богати на минерали, витамини и здравословни съставки. Освен това е много вкусен!

За да го приготвите, ще ви трябват следните съставки:

½ чаша овесена каша

½ чаша вода или бадемово мляко

¾ чаша папая

¼ супена лъжица канела на прах

Приготвяне:

Поставете всички съставки в блендер и ги разбъркайте. След това добавете малко мед, за да го подсладите.

Пийте по 1 чаша от тази смес на празен стомах всяка сутрин, за да се подхранвате през целия ден. Ще забележите значително подобрение за кратък период от време.

Най-големите ползи за здравето от пиенето на този невероятен шейк:

Унищожава стомашните лезии

Детоксикация на тялото

Понижава нивата на холестерола

Прочиства артериите

Понижава съдържанието на захар в кръвта

Повишава енергията

Понижава риска от сърдечни проблеми

Елиминира стреса и умората