Изплашен баща забеляза на семейна снимка ръка на призрак, която …

Изплашен баща забеляза на семейна снимка ръка на призрак, която лежи на коляното на сина му. Снимката е била направена само няколко дни, след като мъжът се върнал от ония свят. Бившият наркоман Крис Даунинг бил на ръба между живота и смъртта след предозиране с дрога. Сега 43-годишният баща на две деца се страхува, че, вероятно, той е довел със себе си нещо страшно от задгробния свят, пише в. „Сън“.

Фото © Caters News Agency

В момента Крис е абсолютно чист, но през 2012 година парамедиците го заварили целия син и без сърдечен пулс. Станало обаче чудо, мъжът оживял. След това той започнал своя път към възстановяването, премествайки се да живее от Уисконсин в Арканзас.

Фото © Caters News Agency

Преди да се премести Крис наел стая в местен хотел, където дошли съпругата и децата му. Роднините решили да си направят снимка за спомен, но безобидният фотос впоследствие изплашил цялото семейство.

Дъщерята на Крис му позвънила след седмица и, без да спира да плаче, му разказала, че на снимката има нечия чужда ръка. „Въобще си нямах и на представа какво се е случило. Изплаших се и показаха на сина ми. Той веднага се разплака и избяга в стаята си. Цяла седмица си мислеше, че призракът го преследва. Беше само на 11 години, когато нещото го е докоснало по крака“, разказва Крис.
Крис решава да разпространи снимката едва сега, след като се е убедил, че семейството му е безопасност.