Половината от фолксвагена с двамата загинали липсва! Тапата е километрична! СНИМКИ

Страшна е гледката в района на Раковски по автомагистрала Тракия! По-рано днес там стана тежка катастрофа с два автомобила и тир, при която загинаха двама души от едната кола – фолксваген. Половината част от нея липсва, предаде  TrafficNews.bg.На мястото има пожарна, линейки и над 7 полицейски автомобила. Задръстването в посока София е километрично, 100 метра се взимат за 5 минути, колите почти не помръдват.

Припомняме, сигналът за тежката катастрофа, възникнала на автомагистрала Тракия, е подаден днес към 16.25 часа. От полицията съобщиха, че фолксваген се блъснал в аварирал тир в аварийната лента. Фолксвагенът се е завъртял и бил блъснат от мерцедес. Намясто загинал водачът на фолксвагена, 83-и набор, и пътничка 80-и набор. Шофьорът на тира, който е бил извън него, е откаран в болница. Леко пострадал е и шофьорът на мерцедеса,съобщава trafficnews.bg.

Движението по автомагистралата, посока София, временно е спряно. Обходен маршрут – автомагистрала „Тракия“, Шишманци, Раковски, Калековец, отново автомагистрала „Тракия“. Затапените коли карат в насрещното към Раковски, предаде нашият репортер. От там на разклона се получава зверска тапа от двете посоки към Шишманци – около 5 км е тапата преди разклона и около 3 км преди катастрофата.

Очаквайте подробности!

Снимки- trafficnews.bg