Нови срокове за разследването срещу бултрасите за побоя в Кършияка

Отново удължиха разследването срещу бултрасите, пребили през март фенове на Локомотив в Кършияка. Припомняме, че група от маскирани мъже причакаха запалянковците, които се прибирали от мача между „черно-белите” и Славия.

Те са пътували с микробус „Мерцедес“ и са спрели да слязат някои от пътниците на кръстовището на бул. „Дунав“  и „Васил Левски“. Точно в този момент обаче попаднали на засадата. Всички са били въоръжени до зъби с метални тръби, боксове и ножове. Нападнали са ги изневиделица и буквално са ги смляли от бой.

Най-тежко бе пострадал Стоян Деянов. Младият мъж бе с тежка фрактура на черепа и вътрешен кръвоизлив. Няколко дни той бе и в кома.

В момента все още тече разследването по случая. Не може да се каже още колко време е нужно на разследващите. До момента са разпитани множество свидетели, като част от тях са дали подробни обяснения и пред съдя.

„Случаят все още е на фаза производство. Срокът е удължен от разследващите полицаи. Назначени са експертизи“, съобщиха от военна прокуратура за TrafficNews.bg

Извършени са множество процесуално следствени дейности, като за напред предстоят такива.

Назначена е комплексна експертиза, която в най-скоро време се очаква да бъде готова.  Прегледани са множество камери в района и са разпитани свидетели и потърпевши.

TrafficNews.bg съобщава, че в най-скоро време се очаква да има привлечени като обвиняеми лица.

Снимки-TrafficNews.bg